megoszt

Új Fájdalommentes megoldások?

Képzelje el, hogy a jövőben teljesen megváltozik a fogászathoz fűződő viszonya...

Fájdalommentes fogászat

Olyan korszerű eszközök és érzéstelenítés áll a rendelkezésünkre, hogy a kezelés egyáltalán nem lesz kellemetlen. Az érzéstelenítő beadása előtt egy speciális zselét használunk, úgyhogy még azt sem fogja érezni.

A helyi érzéstelenítést modernebb articain hatóanyag tartalmú Ultracain Forte nevű gyógyszerrel végezzük. Ennek nagy előnye, hogy gyorsabban hat, nagyon erős a fájdalomcsillapító hatása, és a minimális hatóideje 75 perc.

Semmit sem fog érezni!

Biztonságosan használható kismamáknál, szív- és érrendszeri betegségben szenvedőknél, cukorbetegeknél is. Nem kell aggódnia, mert minden kezelést előre részletesen megbeszélünk és a kezelés közben is lépésről-lépésre elmagyarázzuk, hogy mit fogunk csinálni.


Ingyenes a fájdalomcsillapítás?

Igen, nálunk nem kell a speciális fájdalomcsillapításért sem külön fizetnie. Nálunk ez is benne van a kezelések árában!


Nem kell többet a fúrót sem hallgatnia?

Hozza magával kedvenc zenéjét és a kezelés közben hallgathatja fejhallgatójával. Válasszon egy kellemes zenét, és amire meghallgatja, már készen is van.

Bemutatkozik a MindentMent® rendelő

Rendkívüli 1+1 Dupla Garancia?

100%-os Minőségi Garancia és Árgarancia

Önnek fontos a minőség és jól teszi, hogy körültekintően a lehető legjobb megoldást szeretné választani! Elvégre az egészségéről van szó...

100%-os Minőségi Garancia!
A kezeléseket követően, félévenként ingyenes kontrollt biztosítunk az Ön számára, amely mellett, 2 év teljes körű garanciát kap.

Dupla garancia részletek >>

 

Elmex referencia rendelő

Az elmex® referencia fogászatának választotta a
MindentMent® rendelőt

Pozitív vélemények a MindentMent® rendelőről

Gajdos Erika
Kedves MindentMent. Idén Júliusban voltam a MindentMent-nél először, a meghirdetett fogkőeltávolításon. Teljes mértékben elégedett voltam, a kiszolgálás, kedves volt és előzékeny, a munka precíz és fájdalommentes, és még tanáccsal is ellátott a hölgy, aki kezelt. Csak ajánlani tudom azoknak, akik azt mondják, hogy az ember saját pénzéért sem bánnak vele, úgy, ahogy megérdemelné. Itt az élő bizonyíték, a teljes odafigyelés a páciensre, s precíz munkavégzés, itt tényleg azt éreztem, csak a páciens számít semmi más, ez fontos nekem. Életükre és munkájukra Isten gazdag áldását kívánom. Erika
Kovács Barbara
Olyan fogaimat mentették meg, amiről például egy jobb sztk-ban már javában lemondtak. Mindemellett sikerült elérnie azt, hogy nem rettegve ülök a székbe. Pedig nálam fogorvosfóbiásabb ember szerintem nincs. Napokkal a kezelés előtt már álmatlan éjszakáim voltak, az ájulás határán érkeztem meg a rendelőbe. Mára mindez neki köszönhetően a múlté.
Klimóné Berkesi
Szívesen írom le a véleményem, mert csak pozitív tapasztalatom van. A doktornő kedvességének, nyugalmának precizitásának köszönhetően nincs bennem a fogászattal kapcsolatban szokásos szorongás. A fogpótlás az első alkalommal kifogástalan, problémamentes volt. A kezelések a hirdetésnek megfelelően valóban fájdalommentesek. A koordinátorok figyelmesek kedvesek és külön köszönet a kezelés időpontjára figyelmeztető SMS-ért. Már több ismerősömnek ajánlottam és fogom még ajánlani rendelőjüket.
P. L. Tamás
Igen alacsony fájdalomküszöbbel rendelkező fogászati beavatkozástól rettegő lóensük vagyok, aki a félszét koromhoz képest idétlenkedéssel és hülyéskedéssel próbálja a rendeléskor kompenzálni. A kezelő orvosom, az asszisztense, valamint a recepciós feladatokat ellátó munkatárs személyében nagyszerű, kedves embereket volt szerencsém megismerni. A rendelésre úgy megyek, mintha olyan helyre mennék ahova szeretettel jár az ember. A figyelemfelhívó SMS-ek küldéséhez külön gratulálok, jól esik a törődés. A kezelésekkor minimálisra igyekeznek csökkenteni az ezzel járó fájdalmakat és nagyon együtt érzően látnak el. Nem utolsó sorban jó humorral is rendelkeznek, ami az ilyen embereknek, mint én sokat számit. Minden Munkatársuknak boldog ünnepeket és sikerekben is gazdag újesztendőt kívánok. P. L. Tamás