megoszt

Mit jelent az Árgarancia?

Ha az árlistánkban szereplő kezelésekre jobb árat kapna bármelyik privát fogorvosi rendelőnél, akkor Önnek azon az áron végezzük el a kezelést. Természetesen így magunkra vállaljuk a különbözet költségét, amit nem kell kifizetnie.

Ha szeretné igénybe venni árgarancia szolgáltatásunkat, a kezelést megelőzően vegye fel a kapcsolatot központi ügyfélszolgálatunkkal.

A MindentMent® nem franchise vállalkozás

Minden MindentMent® klinika egy kézben van, nincsenek közvetítők. Míg mások hagyományos struktúrákkal dolgoznak, mi minden rendelőnkben integrált csapatokat alkotunk, hogy teljeskörű, magas minőségű szolgáltatást nyújtsunk a pácienseinknek - alkalmazkodunk az Ön igényeihez. A MindentMent® rendelők, a város 8 pontján várják!

Ingyenes fogorvosi állapotfelmérés?

Igen, kötelezettségek nélkül és teljesen ingyenesen igénybe veheti fogászati állapotfelmérésünket és fogorvosi konzultációnkat.

Győződjön meg róla, hogy minden rendben van-e a fogaival, most ez nem kerül semmibe.

Online bejelentkezés

Fogkő eltávolítás, fogkozmetika

fogászati kezelések, fogorvosi kezelések

A teljes fogkozmetikai kezelést - ultrahangos fogkő-eltávolítást és polírozást kedvező áron, árgaranciával!

Ezzel az egyszerű, fájdalommentes kezeléssel, garantáltan egészségesebbek, fehérebbek lesznek a fogai és a lehelete is üdébb lesz.

Kíváncsi rá hogyan?

Fogkő eltávolítás részletei >>

Esztétikus fogtömések

fogászati kezelések, fogorvosi kezelések

Ezek a modern tömőanyagok, esztétikusak, színben maximálisan illeszkednek a fogaihoz, tartósak és keménységük megegyezik a fog keménységével.

Garantáltan elégedett lesz!

A teljesen élethű és tartós fogtöméseinket, 100%-os minőségi garanciával kapja meg!


Fehér fogtömések részletei >>

Fogszabályozás

fogászati kezelések, fogorvosi kezelések

Felnőtt és gyermek fogszabályozás gyors és hatékony technológiával!

Nem szeretne 3-4 évig elhúzódó fogszabályozást?

Ha szabályosan rendezett szép mosolyt szeretne, rövid idő alatt, márkás készülékekkel, és mindezt kedvező áron, akkor nézze meg... 


Fogszabályozás részletei >>

Fogfehérítés - ClearWhite Oxygen Kedvező áron

fogászati kezelések, fogorvosi kezelések

Önnek is lehetnek fehérebbek a fogai?
Határozottan, Igen!

Alkalomra, esküvőre, vagy csak azért, mert szebb fogakat szeretne...

Biztonságos, fájdalommentes peroxidmentes fogfehérítés, LED lámpás aktiválással, utóérzékenység nélkül, 6-7 fokozattal fehérebb fogak. 

Fogfehérítés részletei >>

Fogékszer - Lepje meg magát!

Fogékszer

Lepje meg magát egy különleges Swarovski fogékszerrel!

Alkalomra, vagy csak azért, mert különleges csillogó mosolyt szeretne?

Mások is észreveszik majd ragyogó mosolyát, meglátja…


Fogékszer részletei >>

Porcelán héj és Direkt héj - Kedvező áron

fogászati kezelések, fogorvosi kezelések

Gyönyörű mosolyt szeretne?

Szeretné, ha eltűnnének az esztétikai hibák, kisebb formai hibák, elszíneződések?

Ismerősei, barátai biztosan észreveszik majd, hogy szebb és magabiztosabb lett. 

Porcelán héj és direkt héj részletek >>

Gyökérkezelés - Kedvező áron

fogászati kezelések, fogorvosi kezelések

Mikor van szükség gyökérkezelésre?

A gyökérkezelésre olyan esetekben van szükség, ha a fog már magától elhalt vagy a belsejében erős gyulladás van, ami fájdalommal jár.

Az eljárással kapcsolatban sok tévhit és hiedelem van, azonban ezt a kezelést is, mint minden mást, el lehet végezni fájdalommentesen.

Extra érzéstelenítéssel, fájdalommentesen végezzük el a kezelést. Mostantól nem kell félnie!

Gyökérkezelés részletei >>

Íny és fogágy problémák kezelése

Megfelelő kezeléssel ínye ismét szép és egészséges lehet!

Íny és fogágy problémákkal kapcsolatban, forduljon parodontológus specialistánkhoz!  

Íny és fogágybetegségek részletei >>

Inlay, onlay - professzionális megoldások

fogászati kezelések, fogorvosi kezelések

Az inlayt a fogszuvasodás esztétikus, pontos, megbízható és hosszú távú kezelésére alkalmazzuk.

Válassza a csúcstechnológiával készített tartós és esztétikus betéteket!

Rendkívüli 100%-os minőségi garancia!

Inlay, onlay részletei >>

Amalgám tömések szakszerű cseréje

fogászati kezelések, fogorvosi kezelések

Szabaduljon meg egészségtelen amalgám töméseitől!

Kedvező áron tartós és esztétikus fehér tömésekre válthat, amitől a mosolya is megszépül!

A régi amalgám töméseket ma már több országban betiltották, mert károsak az egészségre!

Amalgám tömés csere részletei >>

Fogászati allergia vizsgálat

fogászati kezelések, fogorvosi kezelések

Tudta, hogy érdemes ellenőrizni a régi fogpótlásokat és koronák is?

Régen nem voltak ennyire korszerű anyagok és technológiák. Ha a korona nem jól illeszkedik vagy tartalmaz olyan fémeket, amik allergiát okozhatnak, akkor ezeket is érdemes megnézni.

Az allergia bőrelváltozásokat, hajhullást, gyulladásokat okozhat.
Ma még kevés fogorvosi rendelőben alkalmaznak ilyen teszteket.

Szükség esetén elvégezzük az allergia vizsgálatot és olyan pótlásokat, koronákat készítünk, melyek nyomokban sem tartalmaznak az Ön számára problémát okozó anyagokat.

Az allergiavizsgálatot külön bőrgyógyász szakorvos végzi.

Nézze meg kedvező árainkat >>

Győződjön meg róla, hogy minden rendben van-e a fogaival, ez most nem kerül semmibe!

Bemutatkozik a MindentMent® rendelő

MindentMent Elmex referencia rendelő

Az elmex® referencia fogászatának választotta a
MindentMent® rendelőt

Pozitív vélemények a MindentMent® rendelőről

Doktornő és Eszter
Galóczy Eszter
A rendelőben szerintem mindenki nagyon kedves és mosolygós volt. A konzultáción a doktornő felsorolta az összes lehetőséget, alternatívát, sőt esztétikai tanácsadást is tartott. Felső fogíven teljes körhidat készített a doktornő, figyelembe véve az eredeti fogaimat, arc formámat. Nagyon köszönöm, sokkal magabiztosabb lettem, újra tudok önfeledten mosolyogni.
Szegediné Bencsik Izabella - MindentMent rendelő
Szegediné Bencsik Izabella
Február 26-án kezdtük el az alsó és a felső fogsorom elkészítését (több komoly probléma is jelentkezett, amit a doktor úr azonnal és profi szinten megoldott) és a mai napon tele van a szám gyönyörű fogakkal és tudok végre rendesen étkezni!! Nagyon köszönöm Dr. Vincze Mátyás doktor úrnak, aki fiatalos lendületével, hihetetlen munkabírásával és nagyon nagy szaktudásával megoldotta a problémámat. Első alkalommal átlátta és azonnal javaslata is volt a legjobb megoldásra.
Doktor úr és Gosztonyiné
Gosztonyi Jánosné
Dr. Lestyán János kedves, megbízható, kiváló szakorvos, aki vissza tudja adni a páciens önbizalmást. A kezelés jó hangulatú rendelőjében és kedves asszisztenciájával jó emlék.
Doktornő és Andrea
Klein Andrea
Nagyon elégedett vagyok Dr. Dudás Renáta munkájával. Köszönöm a ráfordított időt és a kitűnő munkát. A párom is ide jár. Ő is nagyon elégedett, az ő ajánlására jelentkeztem én is kezelésre.
Doktor úr és Emőke
Rétyi Emőke
Teljesmértékben meg vagyok elégedve, implantátum céljából kerestem fel, Dr. Petkov Péter volt aki végezte és teljesen fájdalommentesen, semmi féle mellékhatás, csak pozitív és pozitív véleményt tudok mondani. Tízből tizenegy pontot adhatnék vagy annál is többet.
Doktor úr és Tibor
Németh Tibor
Dr. Lukács Dénes doktor úrnál a második implantátumom készült. Nagyon kedves szakember, minden jól sikerült már első alkalommal is.
Bodányi Cecilia Éva
Nagyon profi csapattal dolgoznak. Az emlékeztető sms-től a székbeülésig csupa figyelmesség mindannyiuk. A fogorvosok nemcsak jó orvosok, hanem nagyon kedves emberek is. Örömmel megyek Önökhöz, és örülnék, ha lenne gyermekfogászati részlegük is (Városmajor u.i rendelő), akkor a gyermekeim ugyanide járhatnának.
Abai Katalin
Önök igazán páciens-központúak és soha nem gondoltam volna, hogy ekkora kedvvel és bizalommal fogok valaha is fogorvosokhoz fordulni! Elhatároztam, hogy rendbe hozatom a fogaim, s ehhez kerestem megbízható és ügyes szakembereket. Örömmel jelentem, hogy megtaláltam őket.
Tajti Éva
Ismeretlenül -, ajánlás nélkül kerültem Önökhöz! Köszönöm a szívélyes fogadtatást, a kellemes légkört, a gyors szakszerű és rendkívül humánus kezelést! További jó munkát kívánok, Önöket környezetemnek ajánlva: Tajti Éva
Dóber Irén
Nagyon örülünk a férjemmel együtt, hogy rátaláltunk erre a rendelőre. Minden dolgozója nagyon készséges, segítőkész, udvarias. Nincs hosszú várakozás, a megadott időpontban bekerül az ember az adott vizsgálatra. A legjobb megoldást igyekeznek megtalálni a felmerült problémákra. Munkájukhoz sok sikert kívánunk.
Dévald Gréta
Nem gondoltam volna, hogy ilyen szépek lesznek az új fogaim. Nagyon örülök :) Felül az elszíneződött töméseim helyett jól mutatnak a cirkon koronák,tökéletes lett. Büszkén mutogattam a barátaimnak az új fogaimat. Nem volt két fillér, de szuper jól néz ki. Ha kell, legközelebb biztos önökhöz fogok járni és a barátaimnak is ajánlani fogom a rendelőt.
Ács János
Sokat válogattam mielőtt Önöket választottam, de nem bántam meg. Nagyon kedvesek és szolgálatkészek a munkatársak bárkivel is hozott össze a sors. Nagyon nehezen indultam el a fogászat rögös útján. Remélem a kezelésem végéig így is marad és megváltozik a véleményem és a félelmem. a fogászatról. Köszönet érte minden munkatársuknak. Ács János
Fehér Tiborné Éva
Ultrahangos fogkőeltávolításon vettem részt Önöknél. Nagyon meg voltam elégedve, ahogy megérkeztem rögtön el is kezdte a dentálhigiénikus a kezelést. Készségesen elmagyarázta és megmutatta a fogselyem és különböző fogköztisztítók helyes használatát. Minden ismerősömnek jó szívvel ajánlom Önöket.
Bojtos Petra
Szürös Orsolyánál voltam a nyáron fogfehérítésen. Nagyon gyorsan kaptam időpontot, rugalmasan tudtak olyan időpontot adni, ami nekem jó volt. A kezelés alatt nagyon aranyos és megnyugtató volt. Ez nagyon jól esett, mert féltem a fogfehérítéstől, hogy fájni fog. Teljesen elégedett voltam és vagyok is a végeredménnyel!! Köszönöm szépen!!
Zolnai Luca
Én Dr. Vágó Tímeánál voltam, alaposan átnézte a fogaimat és minden problémára adott javaslatot. Korona, inlay... Ez nagy változás, mert eddig mindenki csak toldozta-foldozta a fogaimat, a doktornő viszont megmondta, mit kell csinálni. Ez nagyon tetszett és a kedvessége is, most tényleg kézbe vették a dolgaimat. Köszönöm.
Székely Martin
Hihetetlenül kedves recepciósok, és Dr. Gosztonyi Julianna pedig imádnivaló. Örülök, hogy ezt a MindentMent fogorvosi rendelőt választottam! :) És, ami még nagyon fontos, hogy sokkal felszabadultabban mosolygok, mióta fogszabályzóm van, úgyhogy köszönet is érte.
Ternyei Anna
Én a Dr Turi Gáborhoz járok és csak jókat tudok mondani róla. Nagyon kedves, előzékeny és profi abban amit csinál. Ha jól tudom Ő csinálta a Fehér Zoltán X-Faktoros srác fogszabályzását is. Ajánlom mindenkinek.
Szenger Katalin
Implantáción voltam a rendelőben, a doktornő mindent elmondott, megnyugtató volt. Később 4 implantátumot csináltak, amivel, most már tudok rendesen enni, ezt nagyon köszönöm. Eleinte féltem az egésztől mert azt hittem, hogy ez egy bonyolult műtét, de nem volt rosszabb mint egy átlagos dolog. Most már örülök, hogy belevágtam. Minden jót Önöknek.
Móringer Róbert
Kedvesek és segítőkészek, hozzáértő orvosok, detálhigiénikusok dolgoznak a Városmajor utcai rendelőben. Nagyon elégedett voltam a szolgáltatással.
Thaller Péter
Teljes mértékben elégedett vagyok a fogászattal, a fogkőleszedés nagyon alapos volt és tényleg nem fájt. Most megyek a jövő héten a doktornőhöz újra, mert még maradt néhány dolog amit megcsinál.
Horváth Magdaléna
Minden alkalommal az időpontokra pontosan a rendelőben voltam. A doktor úr egy aranyos, precíz, jó humorú ember, aki mellett a félelmem is feloldódott. A nővér (asszisztens) kedvességével is csak a hangulatomon javított. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Nagyon szép foghidat kaptam. Köszönöm.