megoszt

Otthoni fogfehérítés videó - Nézze meg!

Opalescence otthoni fogfehérítés, kedvező áron, csak 80.000 Ft-ért - Árgaranciával!Ne késlekedjen, jelentkezzen be MOST specialistánkhoz! >>

Az otthoni fogfehérítés Árában Nálunk benne van:


Az árban
nálunk  benne van!
  1. Állapotfelmérés

  2. Konzultáció

  3. Fogak polírozása

  4. Lenyomatvétel az egyéni fogfehérítő sín elkészítéséhez

  5. 2 db sín elkészítése, ami pontosan illeszkedik
    az Ön fogaihoz

  6. Több alkalomra elegendő Opalescence fogfehérítő zselé

  7. Szájápolási tanácsadás

  8. Ingyenes kontroll

A kezelés pedig teljesen fájdalommentes!

Ne késlekedjen, jelentkezzen be MOST specialistánkhoz! >>

Online bejelentkezés

Otthoni fogfehérítés
Opalescence több féle ízesítésben

Miért az Opalescence?

Azért alkalmazzuk ezt a professzionális rendszer, mert megóvja a fogakat és szépen, tartósan fehérít! A több féle ízesítésben választható Opalescence zselével és az egyéni sínnel, már néhány éjszaka alatt látványos és tartós eredményt érhet el. A fehérség nem tűnik el néhány hónap alatt, ha vigyáz rá, akár 1-2 évig is kitarthat. Ráadásul a zselé több alkalomra is elegendő, így a kezelést szükség esetén ingyen megismételheti.

Alkalomra, esküvőre, vagy csak azért, mert szebb fogakat szeretne...

Otthoni fogfehérítés
Előtte
Otthoni fogfehérítés
Utána

Kezelés menete

A fehérítő sín elkészítéséhez lenyomatott veszünk a fogakról, mely alapján a fogtechnikai laborban egy nagyon pontosan illeszkedő lágy műanyag sínt készítünk. Nagyon fontos a sín pontos illeszkedése, hiszen a zselének csak a fogakkal szabad érintkeznie, az ínnyel nem.

 

Otthoni fogfehérítés
Egyénileg Önnek készített fehérítő sín

Sín

Ebbe a hajlékony formába, sínbe kell behelyezni a fehérítő zselét, és fel kell helyezni a fogsorra. Célszerű éjszaka használni, mert fontos, hogy legalább 3-4 órát folyamatosan a helyén maradjon. A sínek használatát és a gél pontos adagolását részletesen megbeszéljük.


A fehérítő anyag működése

A fogfehérítő anyag bejut a zománcrétegen át a dentinhez és feloldja azokat a pigmentanyagokat, amelyek az elszíneződést okozzák. Tartalmaz olyan összetevőket is, amelyek a feloldott pigmentanyagok helyén a zománc struktúra visszaalakulását elősegítik, továbbá fluort, mely segítségével a zománc erősebb, ellenállóbb lesz a behatásokkal szemben.


Fontos tudnivalók a fehérítésről

Fontos megemlíteni, hogy fehéríteni csak a fogállományt lehet, a töméseket, koronákat, fogpótlásokat nem! Ilyenkor a fehérítési eljárás végén a frontfogakban a töméseket ki kell cserélni az új árnyalatnak megfelelően (csak olyan helyeken ahol látszik).

A fehérítési folyamat előtt szükség van egy teljes körű szájhigiéniai kezelésre, melynek során a lerakódott fogkövet és egyéb szennyeződéseket eltávolítjuk.

Ha komolyan vigyáz az egészségére, és szép fehér fogakat, tartós eredményt szeretne, ne dőljön be az olcsó, párezer forintért kapható megoldásoknak!

AKKOR, felkészült rá,
hogy hamarosan ismét ragyogóan fehér lesz a mosolya?

Az Opalescence otthoni fogfehérítés kedvező áron, csak 80.000 Ft-ért - Árgaranciával!

Online bejelentkezés

Bemutatkozik a MindentMent® rendelő

Elmex referencia rendelő

Az elmex® referencia fogászatának választotta a
MindentMent® rendelőt

 

Pozitív vélemények a MindentMent® rendelőről

Kolléganőnk és Alíz
Gombos Alíz
Igénybe vettem a fogfehérítés és fogkőleszedés szolgáltatásukat. Nagyon elégedett voltam az eredménnyel, hihetetlen kedves és közvetlen Lajkó Judit dentálhigiénikus. Másnak is ajánlani fogom.
Kolléganőnk és Gergő
Havasi Gergő
Fogfehérítésen jártam Önöknél és maximálisan meg voltam elégedve mind a kezeléssel és mind a körültekintő alapos és jó szakértelmet sugalló ellátással.
Gyökösi Balázs 
Nagyon örülök, hogy rátaláltam a MindentMent fogorvosi rendelőre. Először kételyeim voltak a fogászattal kapcsolatban, mint általában a többségnek, de erre a MindentMent csapata hamar, már a konzultáció alkalmával rácáfolt. Nálam volt töméscsere, fogkő eltávolítás, fogfehérítés is, minden folyamat tökéletes precizitással zajlott. Az árak az átlaghoz képest kedvezőek de ez nem ment a minőség rovására. Minden lépésről előre tájékoztattak, hogy mikor mi fog történni. Én csak is ajánlani tudom/fogom a MindentMent fogorvosi rendelőt!
Bojtos Petra
Nyáron voltam fogfehérítésen. Nagyon gyorsan kaptam időpontot, rugalmasan tudtak olyan időpontot adni, ami nekem jó volt. A kezelés alatt nagyon aranyos és megnyugtató volt. Ez nagyon jól esett, mert féltem a fogfehérítéstől, hogy fájni fog. Teljesen elégedett voltam és vagyok is a végeredménnyel!! Köszönöm szépen!!