megoszt

Fogkő eltávolítás és MDM Air-Flow® Sópolírozás videó - Nézze meg!

Sópolírozás, Airflow
Tükörsima, fehérebb,
tiszta felület, üde lehelet,
fájdalommentesen

MDM Air-Flow® Sópolírozás kedvező áron!

A fogkő eltávolítás után alkalmazott hagyományos polírozáshoz képest 2-szer simább, tisztább, tükörfelület hozható létre, melyen az újabb lerakódások is nehezebben tapadnak meg.

Az Airflow sópolírozással olyan területek, fogközök is könnyen elérhetővé és gyönyörű tisztává varázsolhatóak, melyek a hagyományos módszerrel csak nehezebben hozzáférhetőek.

Az Airflow tökéletes tisztaságot biztosít, hatékonyan eltávolítja a színes ételek, italok, illetve cigarettázás okozta elszíneződéseket, így kíméletes fogfehérítőként is alkalmazzuk. Ettől a fogai sokkal tisztábbak, fehérebbek, egészségesebbek lesznek és a lehelete is határozottan üdévé válik.

Sópolírozás, Airflow előtte
Sópolírozás, Airflow utána
Fogkő eltávolítás után érdemes kiegészítő kezelésként
a sópolírozást is kérnie!

A kezelés mindössze néhány percet vesz igénybe és teljesen fájdalommentes.
Fogkő eltávolítás
Előtte
Fogkő eltávolítás
Utána
Fogkő eltávolítás
Előtte
Fogkő eltávolítás
Utána

AKKOR,
felkészült rá, hogy hamarosan ismét szép lesz a mosolya?

Az MDM AIR-FLOW® Sópolírozás, fogkő eltávolítási kezelésünkkel együtt vehető igénybe.

Teljes ultrahangos fogkő eltávolítás kedvező áron,
csak 
17.500 Ft-ért - Árgaranciával!

MDM AIR-FLOW® Sópolírozás Extra kiegészítő kedvező áron,
csak
 5.900 Ft-ért - Árgaranciával!

Online bejelentkezés

A kezelések árában nálunk benne van:


Az árban
nálunk  benne van!
 1. Állapotfelmérés

 2. Konzultáció

 3. Fájdalommentes ultrahangos fogkő
  eltávolítás a teljes fogsorra  (alsó és felső)

 4. MDM AIR-FLOW® - Sópolírozás a teljes fogsorra
  (alsó és felső)

 5. Fogközök tisztítása

 6. Dentálhigiéniai, szájápolási tanácsadás

 7. Ingyenes kontroll

Hozza el barátait, párját is!

Ne késlekedjen, jelentkezzen be MOST specialistánkhoz INGYENES konzultációra! >>

Sópolírozás, Airflow

Csillogóan sima, egészséges felület,
fájdalommentesen

Ultrahangos  Fogkő eltávolítás fájdalommentesen

Az ultrahangos kezelés egyszerű, teljesen fájdalommentes, az eredmény pedig fantasztikus. Félévente legalább egyszer, távolíttassa el a fogkövét!

A fogkő eltávolítása nem csak esztétikai kérdés?

A fogágy kezelés alapvető eleme a lepedék és a fogkő eltávolítása. A fog- és gyökérfelszínen lerakódott  ételmaradékok, bakteriális lepedék, elszíneződések és fogkő - ínygyulladás és fogágybetegség kialakulásához vezetnek.

Sópolírozás, Airflow

Kerülje el a későbbi problémákat, távolíttassa el a fogkövet mielőbb

Néha vérzik  a foga fogmosáskor?

Ez gyakori tünete a fogkő okozta fogágybetegségnek. Bár eleinte nem tűnik komoly problémának, mégis akár a fogak korai elvesztéséhez is vezethet. Előzze meg a nagyobb bajt, és a fogkő leszedetése mellett, a fogágybetegséget is kezeltesse időben.

Az íny felett elhelyezkedő fogkő sárgás színű, eredetét tekintve elmeszesedett lepedék, legnagyobb részben szervetlen kalcium- és foszfátkristályok alkotják.

A kristályszerkezet miatt felszíne érdes, amely kedvez a baktériumok megtapadásának, ezáltal a gyulladás kialakulásának.

A fogkő a baktériumok Grand Canyon-ja, számos hasadéka és felszíni egyenetlensége kiváló körülményeket teremt a gyors szaporodáshoz.

 

Az íny feletti és alatti fogkő eltávolításához, azaz a depuráláshoz, korszerű ultrahangos eszközt használunk, mellyel a fogkő maradéktalanul, és teljesen fájdalommentesen eltávolítható.

A felszínhez közel eső rétegben baktériumok telepednek meg, felszínhez való kötődésük azonban relatíve gyenge, így egyperces polírozással és öblítéssel eltávolíthatók.

Ahhoz viszont, hogy a baktériumok újbóli szaporodását is megelőzzük, tökéletesen sima felszínt kell kialakítanunk.

Egy tökéletesen simára tisztított és csillogó csempe felületére lassabban rakódnak le a szennyeződések, mint egy érdes, matt csempefelszínre.

A fogkővel borított zománc- és gyökérfelszín a lerakódásoktól érdes, matt csempéhez hasonlítható, melyet az otthoni száj higiénés eszközökkel nem lehet kellőképpen simára tisztítani.

A professzionális, fogorvosi rendelőben történő fogágykezelés alkalmával a szabad szemmel is simának látszó, érdességtől mentes, csillogó felszínt készítünk.

Az így kialakult állapotot, megfelelő és rendszeres fogmosási technikával hosszú távon fenn tudja tartani és megelőzheti a fogkőképződést.

AKKOR,
felkészült rá, hogy hamarosan ismét szép lesz a mosolya?

Az MDM AIR-FLOW® Sópolírozás, fogkő eltávolítási kezelésünkkel együtt vehető igénybe.

Teljes ultrahangos fogkő eltávolítás kedvező áron,
csak 
17.500 Ft-ért - Árgaranciával!

MDM AIR-FLOW® Sópolírozás Extra kiegészítő kedvező áron,
csak
 5.900 Ft-ért - Árgaranciával!

Online bejelentkezés

A kezelések Árában Nálunk benne van:


Az árban
nálunk  benne van!
 1. Állapotfelmérés

 2. Konzultáció

 3. Fájdalommentes ultrahangos fogkő
  eltávolítás a teljes fogsorra  (alsó és felső)

 4. MDM AIR-FLOW® - Sópolírozás a teljes fogsorra
  (alsó és felső)

 5. Fogközök tisztítása

 6. Dentálhigiéniai, szájápolási tanácsadás

 7. Ingyenes kontroll

Hozza el barátait, párját is!

Fogfehérítési árak! Kattintson IDE >>

nap óra perc mp.
nap óra perc mp.
Elmex referencia rendelő

Az elmex® referencia fogászatának választotta a
MindentMent® rendelőt

Pozitív vélemények a MindentMent® rendelőről

Doktornő és Judit
Lechner Judit
Schubauer Dórinál jártam, nagyon meg vagyok elégedve, kedves volt, mindent elmondott, tanácsot is adott. Köszönettel, Judit.
Doktornő és János
Berki János
Lajkó Juditnál voltam a mai napon fogkőeltávolításon és fogfehérítésen. A kezelés fájdalommntes volt, minden felvilágosítást megkaptam a kezelés során. A recepciós is nagyon kedvesen fogadott. A hely igényes, szép, tiszta.
Doktornő és Norbert
Fejes Norbert
Pozitív tapasztalat volt Kovács Ildikónál páciensnek lenni, az előző tapasztalataim alapján mindenképp csak ajánlani tudom. Fogkőeltávolítást végzett, és szájápolási tanácsokkal látott el. Bátran ajánlom mindenkinek.
Doktornő és Krisztina
Ujvári Krisztina
Szűrös Orsolya végezte nekem és a páromnak a fogkő eltávolítást és a sópolírt. Elégedett vagyok a végeredménnyel és teljeskörű felvilágosítást kaptam a helyes szájhigiéniáról.
Mihályi Zoltán
Tisztelt MindentMent rendelő! Én maximálisan elégedett vagyok a szolgáltatásukkal, első osztályú minden és mindenki. Ebben az évben még egyszer biztos, hogy megyek fogkő leszedésre. Pár napon belül kérek időpontot. Köszönettel: Mihályi Zoltán
Pelles Petra
Kedves MindentMent Rendelő! Soha nem hittem, hogy egy fogorvosi székben eltöltött fél óra akár kellemes élmény is lehet. :) Az Önök Városmajor utcai rendelőjében azonban a barátságos, otthonos hangulat, a kedves fogadtatás és a minőségi, szakszerű ellátás maximálisan feledtette velem az addigi félelmeket. Kovács Ildikó dentálhigiénikus tökéletes precizitással és a reklámhoz híven valóban fájdalommentesen távolította el a fogkövet. Emellett számos hasznos szájápolási tanáccsal ellátott, melyekért szintén nagyon hálás vagyok... Üdvözlettel: Pelles Petra
Exner Gáborné
Elégedett vagyok, minden rendben volt, Örülök, hogy végre találtam egy budapesti fogászatot ahol odafigyelnek a betegekre és árban is ez volt a legkedvezőbb ajánlat. Igaz kicsit várnom kellett, de ezen kívül minden tetszett.
Fehér Tiborné Éva
Ultrahangos fogkőeltávolításon vettem részt Önöknél. Nagyon meg voltam elégedve, ahogy megérkeztem rögtön el is kezdte a dentálhigiénikus a kezelést. Készségesen elmagyarázta és megmutatta a fogselyem és különböző fogköztisztítók helyes használatát. Minden ismerősömnek jó szívvel ajánlom Önöket
Thaller Péter
Teljes mértékben elégedett vagyok a fogászattal, a fogkőleszedés nagyon alapos volt és tényleg nem fájt. Most megyek a jövő héten a doktornőhöz újra, mert még maradt néhány dolog amit megcsinál.
Móringer Róbert
Kedvesek és segítőkészek, hozzáértő orvosok, detálhigiénikusok dolgoznak a Városmajor utcai rendelőben. Nagyon elégedett voltam a szolgáltatással.
Jaksa Rozália
Én a Török utcai rendelőben voltam fogkőeltávolításon Andreánál. Gyors, szakszerű kiszolgálásban volt részem. A rendelő gyönyörű, hangulatos volt. Tiszta, ápolt. Jól éreztem magam, és ha más fogászati beavatkozásra lesz szükségem lehet, hogy visszatérek. Tisztelettel: Jaksa Rozália

Bemutatkozik a MindentMent® rendelő