megoszt

Az esztétikus és tartós fogpótlás, korona

ONLINE BEJELENTKEZÉS INGYENES KONZULTÁCIÓRA 

A kedvező Préskerámia korona árában nálunk benne van:


Az árban
nálunk  benne van!
 1. Állapotfelmérés

 2. Konzultáció

 3. Kezelési terv

 4. Érzéstelenítések

 5. Csiszolás

 6. Precíziós lenyomatvétel és tervezés

 7. Vázpróbák

 8. Igazítás, harapás finomhangolás

 9. Végleges beragasztás

 10. Ingyenes kontrollok

 

Préskerámia korona előtte
Préskerámia korona utána
Megszólalásig élethű koronáinkkal, 
mosolya ismét szép és magabiztos lesz.

Fémmentes Préskerámia korona kedvező áron, csak 85.900 Ft-ért - Árgaranciával!

Ne késlekedjen, jelentkezzen be MOST specialistánkhoz INGYENES konzultációra! >>

AKKOR,
felkészült rá, hogy hamarosan ismét gyönyörű lesz a mosolya?

Érzéstelenítés: nálunk ingyenes
Kontrollok: nálunk ingyenes

A Fémmentes Préskerámia korona kedvező áron, csak 85.900 Ft-ért - Árgaranciával!


Online bejelentkezés

Préskerámia korona
Precízen megtervezett
préskerámia korona

A préskerámia koronák a modern esztétikai fogászat legújabb fejlesztéseinek eredménye

Az ultrapontosan illeszkedő, fémmentes, légmentesen záró és teljesen élethű, esztétikus korona, megőrzi az alatta lévő fog épségét, sőt védi is azt. Manapság egyre többen allergiásak valamilyen fémre. Mivel a préskerámia koronák teljesen fémmentesek, így ilyen problémáktól nem kell tartania.


Préskerámia koronák előnyei:

 1. Csodálatosan élethűek

 2. Jobb a fényáteresztő képességük

 3. Kimagaslóan esztétikusak

 4. Nem allergizálnak

 5. Harmonizálnak a meglévő fogakkal

 6. Az íny egészséges marad, nem színeződik el

 7. Nagyon kemények és hosszú élettartamúak

 8. Elképesztően precízen illeszkednek


Természetesen, amíg a fogpótlások elkészülnek, addig ideiglenes koronával, híddal biztosítjuk, hogy Ön ne maradjon "fog nélkül".

Rendkívüli 1+1 Dupla Garancia?

100%-os Minőségi Garancia

Önnek fontos a minőség és jól teszi, hogy körültekintően a lehető legjobb megoldást szeretné választani! Elvégre az egészségéről van szó...

100%-os Minőségi Garancia!
A kezeléseket követően, félévenként ingyenes kontrollt biztosítunk az Ön számára, amely mellett, 2 év teljes körű garanciát kap.

Dupla garancia részletek >>

 

Nem mindegy, hogy kihez fordul

Préskerámia korona professzionális tervezéssel
Nálunk felkészült, kedves, segítőkész
orvos csapat várja

A fogsor olyan, mint egy precíziós műszer. Gondoljon csak arra, ha a fogai közé egy hajszál kerül, azt is megérezi. Igaz?

Ezért nagyon fontos, hogy a technikusok és a fogorvos lézer pontossággal dolgozzanak. Olyan pótlást kell készíteni, ami esztétikus, tartós és tökéletesen életszerű. És hajszálpontosan, illeszkedjen a fogaihoz.

Ha nem illeszkedne ilyen pontosan, akkor a rágás sem lenne  kiegyensúlyozott és kellemes.

Miért érdemes ellenőrizni a régi pótlásokat és koronákat?

Préskerámia korona ellenőrzés

Régen nem voltak ennyire korszerű anyagok és technológiák.

Ha a korona nem jól illeszkedik vagy tartalmaz olyan fémeket, amik allergiát okozhatnak, akkor ezeket is érdemes megnézni.

Az allergia bőrelváltozásokat, hajhullást, gyulladásokat okozhat! Ma még kevés fogorvosi rendelőben alkalmaznak ilyen teszteket.

Szükség esetén elvégezzük az allergia vizsgálatot és olyan préskerámia pótlást, készítünk Önnek, ami teljesen fémmentes és ezért kizárja az allergia lehetőségét.

A fogpótláshoz harapásemelő sín is szükséges?

Cirkon korona
Átlátszó, kényelmes éjszakai harapásemelő sín

A csikorgatás súlyos károkat okozhat, mert a fogak és a fogpótlások hamar elkophatnak és zománcuk is megsérülhet.

A legtöbb esetben ajánlott az úgynevezett éjszakai harapásemelő sín használata: ezzel az egyszerű módszerrel megvédheti a fogait és fogpótlásait az éjszakai szorítás, csikorgatás káros következményeitől. A harapásemelő használatával megszűnik a fogsor szorításából adódó reggeli izomfájdalom érzés és nem alakul ki állkapocsízületi probléma sem. 

Kérje tanácsunkat, védje meg fogait és pótlásait - takarítsa meg a garancián túli javítások költségét ezzel az egyszerű eszközzel.

A 10 leggyakoribb kérdés

 • Mi a korona?

  A porcelán korona megvédi a fogát az esetleges törésektől, helyreállítja a fogat, ha abból nagyobb darab hiányzik, vagy már túl nagy a tömés.

  Sapkaszerűen beborítja az előkészített fogat, ami ez által teljesen megújul és restaurálja a fog eredeti formáját.

 • Miért lehet szükségem koronára?

  A porcelán korona megvédi a fogát az esetleges törésektől, és a további foganyag veszteségtől, nagyon tartós, és a színét is megőrzi.

  Előfordul, hogy akkor is alkalmazzuk, ha jelentősen szeretnénk javítani a fogak megjelenésén, a szín és formai korrekciókat is gyönyörűen meg lehet oldani vele.
  Továbbá, híddal történő fogpótlás esetében koronák lehetnek a híd tartópillérei.

 • Hogyan készül a korona?

  A koronák és hidak rendkívül esztétikusak, senki nem mondja meg róluk, hogy nem az eredeti fogai.

  Fémkerámia koronák: a fémkerámia koronák alapja egy erős nikkelmentes, antiallergén fém vagy arany váz, melyre ráégetik a porcelánleplező réteget. Ennek köszönhetően olyan lesz, mint az eredeti fogak.

  Cirkónium koronák: A cirkónium koronák alapanyaga a cirkónium-dioxid. Ez egy nagy keménységű teljesen fémmentes anyag. A cirkónium korona számítógépes CAD-CAM tervezéssel kerül kialakításra. Erre az erős és kemény vázra kerül a porcelán réteg, mint a fémkerámia korona esetében. A cirkónium korona nagy előnye a fémvázassal szemben, hogy jobb a fényáteresztő képessége, ezért még természetesebb. A cirkónium még erősebb, mint a fém alapú korona.

  Préskerámia koronák: Klinikánkon e.max préskerámia koronákat is alkalmazunk. A préskerámia korona lítium diszilikátból készül, ami a legerősebb szájba alkalmazott kerámia, amit napjainkig teszteltek. Nagy előnye továbbá, hogy kiemelkedő esztétikai hatást lehet elérni vele. A préskerámia fémmentes pótlás, amelyek teljes mértékben antiallergén.

 • Fájdalmas a korona készítés?

  Olyan korszerű eszközök és érzéstelenítés áll a rendelkezésünkre, hogy a kezelések egyáltalán nem lesznek kellemetlenek.

  Az érzéstelenítő beadása előtt egy speciális zselét használunk, úgyhogy még azt sem fogja érezni.

  A helyi érzéstelenítést lidocain helyett, sokkal modernebb articain hatóanyag tartalmú Ultracain Forte nevű gyógyszerrel végezzük. Ennek nagy előnye, hogy gyorsabban hat, nagyon erős a fájdalomcsillapító hatása, és a minimális hatóideje 75 perc.

  A korona elkészítése teljesen fájdalommentes.

 • Mennyibe kerül a korona?

  A MindentMent-nél kedvező árakkal találkozhat, amire árgaranciát vállalunk!

  Ha eljön hozzánk ingyenes konzultációra, elkészítjük pontos javaslatunkat és árajánlatunkat.
  Ez semmilyen kötelezettséggel nem ját az Ön részéről és teljesen ingyenes.

  < Itt kérheti javaslatunkat >

 • Amíg a korona elkészül, kapok ideiglenes fogakat?

  Igen, amíg a fogpótlása elkészül, a rendelőben azonnal készítünk Önnek ideiglenes fogpótlást. Természetesen ez nem olyan szép és tartós, mint egy igazi korona, de annyira jó, hogy nem fog senkinek feltűnni.

 • Meddig tart a kezelés?

  A kezeléshez kb. 1-2 hét szükséges. Ez idő alatt 2-3 alkalommal kell ellátogatnia a rendelőnkbe. Első alkalommal lenyomatot veszünk, azután a technikus elkészíti a korona vázát – vázpróba, majd a harmadik alkalommal beragasztás.

 • A korona észrevehető lesz? Meg lehet nézni előtte, milyen lesz?

  A korona nem lesz észrevehető, olyan szép és természetes lesz, hogy senki nem tudja megállapítani, hogy nem igazi fog.

  A korona színét, közösen nagy körültekintéssel választjuk ki, és amikor elkészül teszünk egy próbát, hogy minden rendben van-e. Ha igen, csak ezt követően ragasztjuk be véglegesre. Mosolya így lesz a lehető legtökéletesebb.

 • A korona elromolhat, mint a fogak?

  A korona önmagában nem romlik el, de ha nincs megfelelően tisztítva, ápolva a széleknél a fog romlásnak indulhat. Ezért nagyon fontos elsajátítani a helyes tisztítást, amit kollégáink meg fognak mutatni önnek.

 • Mennyi ideig tart egy korona?

  Megfelelő ápolás esetén 10-15 évig is kitart.

AKKOR,
felkészült rá, hogy hamarosan ismét gyönyörű lesz a mosolya?

Érzéstelenítés: nálunk ingyenes
Kontrollok: nálunk ingyenes

A Fémmentes Préskerámia korona kedvező áron, csak 85.900 Ft-ért - Árgaranciával!

Online bejelentkezés

Elmex referencia rendelő

Az elmex® referencia fogászatának választotta a
MindentMent® rendelőt

Pozitív vélemények a MindentMent® rendelőről

Doktornő és Eszter
Galóczy Eszter
A rendelőben szerintem mindenki nagyon kedves és mosolygós volt. A konzultáción a doktornő felsorolta az összes lehetőséget, alternatívát, sőt esztétikai tanácsadást is tartott. Felső fogíven teljes körhidat készített a doktornő, figyelembe véve az eredeti fogaimat, arc formámat. Nagyon köszönöm, sokkal magabiztosabb lettem, újra tudok önfeledten mosolyogni.
Skuta Péter
A legjobb fogorvosi rendelő, ahol valaha is voltam. Teljeskörű ellátást kaptam. A doktornő nagyszerű fogorvos. Köszönöm, hogy a paciense lehettem, lehetek még most is. Mindig körültekintően megvizsgált, professzionálisan ellátta a fogaimat. Még egyszer köszönöm.
Tajti Éva
Ismeretlenül -, ajánlás nélkül kerültem Önökhöz! Köszönöm a szívélyes fogadtatást, a kellemes légkört, a gyors szakszerű és rendkívül humánus kezelést! További jó munkát kívánok, Önöket környezetemnek ajánlva: Tajti Éva
Abai Katalin
Önök igazán páciens-központúak és soha nem gondoltam volna, hogy ekkora kedvvel és bizalommal fogok valaha is fogorvosokhoz fordulni! Elhatároztam, hogy rendbe hozatom a fogaim, s ehhez kerestem megbízható és ügyes szakembereket. Örömmel jelentem, hogy megtaláltam őket.
Fehér Judit Emese
A rendelő munkájával nagyon meg vagyok elégedve. A doktornő kiváló fogorvos, amellett empatikus, megértő, igyekszik az egyéni igényeket figyelembe venni, ua. a költségeket is kímélni. A technikus rendkívül szép és jó pótlásokat készített, a weboldalon a kép nem csak csali, valóban ilyen szép munkát végeznek. A rendelő barátságos, igényes, kényelmes, mindenki kedves. Köszönöm! Megérte! Fehér Judit Emese, Veszprém

Bemutatkozik a MindentMent® rendelő