megoszt

Fogfehérítés

 • Mi a fogfehérítés?

  A fogak a színes ételek, italok, kávé tea, dohányzás,… hatására elszíneződnek. A fogfehérítés célja, hogy a fogaid visszanyerjék korábbi egészséges, szép, világosabb színüket.

  A ClearWhite Oxygen kíméletes, peroxidmentes eljárása az aktív oxigén erejével tisztítja meg és teszi fehérebbé a fogak felszínét.

 • Hány árnyalattal lesz fehérebb a fogam?

  A fogfehérítés nem mindenkinek garantálja ugyanazt az eredményt. Fogak állapota, életmód, fogfehérítő kezelés fajtája és időtartama is befolyásolhatják az elért eredményt.

  Tapasztalataink alapján a ClearWhite Oxygen kezelésünkkel a 16 árnyalatból álló fogfehérítési skálán 6-7 fokozatot tud fehéríteni, így nyugodtan kijelenthetjük, hogy az egyik leghatékonyabb peroxidmentes fogfehérítő kezelés.

 • Fájdalmas a fogfehérítés?

  A klinikai fogfehérítő rendszerek a gyors és látványos hatás érdekében magas koncentrációban tartalmaznak hidrogén-peroxidot, amely az intenzív kezelés hatására okozhat irritációt, érzékenységet.

  Az általunk alkalmazott ClearWhite Oxygen rendszer nem tartalmaz hidrogén-peroxidot, így TELJESEN fájdalommentes és tökéletesen biztonságos mindenki számára.

 • Mennyi idő alatt érhető el eredmény?

  A ClearWhite Oxygen fogfehérítés esetében a kezelés mindössze 45 percig tart! Összehasonlítva, ez nagyon rövid idő, ahhoz képest, hogy az otthon használható fehérítési megoldások, akár 2 hétnél is több időt vesznek igénybe.

 • Meddig tart a fehérítés hatása?

  Általában egy évig kitart, de ezt befolyásolják a táplálkozási és egyéb szokások. Például aki sok kávét fogyaszt vagy dohányzik, hamarabb elszíneződnek a fogai. A kezelés félévente megismételhető.

 • Milyen időközönként lehet megismételni?

  A kezelést fél évnél gyakrabban nem javasoljuk megismételni. Általában az a tapasztalat, hogy félévente vagy évente érdemes megismételni, hogy a megfelelő fehérség fenntartható legyen.

 • Láttam fogfehérítést 10.000 Ft körüli áron is, azok mennyire hatékonyak?

  Valóban sokféle megoldással találkozik az ember, de ezek az olcsó megoldások általában sajnos nem hozzák az elvárható eredményt.

  És az is kérdéses, hogy vajon nincs-e valamilyen káros mellékhatásuk!? Jól hangzik, de nem árt az óvatosság, ha nem szeretnél foltos fogakat. Elvégre a fogaid egészségéről van szó, nem igaz?

 • Terhes és szoptatós anyáknál alkalmazható?

  Terhes és szoptatós anyáknak nem ajánlott a fogfehérítő szerek használata.

 • Kinek lehet fehéríteni a fogát?

  18 év felett mindenkinek. A ClearWhite Oxygen rendszerrel látványos és tartós eredmény érhető el, mindössze 45 perc alatt. Ha elől koronák vannak az nem annyira szerencsés, tekintettel arra, hogy a koronák anyagát nem lehet fehéríteni, csak a rárakódott elszíneződéseket lehet eltávolítani.

 • Koronák, tömések esetében is ugyanolyan hatékony?

  A fogfehérítő szerek a koronák anyagát nem képesek fehéríteni, de a rárakodott elszíneződéseket igen.

 • Mennyi időt vesz igénybe a kezelés?

  A kezelés mindössze 45 percig tart és az eredmény magáért beszél.

 • Fogfehérítés előtt el kell távolítani a fogkövet?

  Igen. Ha van fogkő a fogak felszínén, akkor azt a fogfehérítés előtt el kell távolítani. Nem csak azért, mert a fogkő nem fehéríthető, hanem azért is, hogy a fogak szép tiszták és egészségesek legyenek.

 • Mitől színeződnek el a fogak?

  A színes ételek, italok (vörösbor, színes üdítő italok,…), kávé, dohányzás, idővel elszínezik a fogakat és már nem olyan világosak, mint korábban.

  ClearWhite Oxygen rendszerünkkel visszanyerheted fogaid egészséges, fehér színét.
  A gyökérkezelt fogak gyakran elszíneződnek, de ez a probléma más megoldást igényel. Ilyen esetekben a fog belső fehérítésére, korona vagy héj alkalmazására van szükség a szebb eredmény érdekében.

 • Mennyire számít, hogy fehér-e a mosolyom?

  Az amerikai Stanford Egyetem fogászati kutatói szerint, amikor először találkozunk egy számunkra ismeretlen emberrel, mindössze 5 másodperc alatt eldöntjük, szimpatikus-e nekünk az illető vagy sem.

  Vajon a fehérebb, szebb fogak mennyire tartoznak hozzá ehhez az első benyomáshoz? A Stanfordi kutatásból az is kiderül, hogy több mint 70%-kal javítják nyerési esélyünket párválasztás, állásinterjú, vagy akár egy egyszerű üzleti vagy munkahelyi megbeszélés alkalmával.

  És meglátod - a fotókon is sokkal jobban mutat majd az új mosolyod :)

 • Mennyibe kerül a fogfehérítés?

  ClearWhite Oxygen fogfehérítés kedvező áron, csak 29.900 Ft-ba kerül Árgaranciával!

  < Jelentkezz be most! >

 • Igaz, hogy otthoni módszerekkel is ki lehet fehéríteni a fogakat?

  Az interneten számos házi praktika terjed (gyümölcsök levével, szódabikarbónával...).

  Ezek között valóban vannak olyan megoldások, melyek fehérítik a fogakat, de ezek minden estben valamilyen fogzománc károsodással járnak, ezért nem javasoljuk alkalmazásukat. Ha nem szeretnél foltos fogakat és fontos a fogaid egészsége, ne próbálkozz otthoni barkács megoldásokkal, elvégre, ha beteg vagy, akkor sem magadat vizsgálod meg otthon, hanem elmész az orvoshoz, igaz? Miért tennél másként éppen a fogaiddal? Bízd magad szakemberre.

 • Hogyan működik a fogfehérítés?

  A ClearWhite Oxygen eljárás az aktív oxigén erejével tisztítja meg és teszi fehérebbé a fogak felszínét.

  Nagyon hatékony, mert speciális LED lámpa aktiválja a hatóanyagot, ennek köszönhetően egyetlen kezelés 6-7 fokozattal fehéríti a fogakat. És nincs mitől tartanod, mert sem a fogaidat, sem az ínyedet nem sérti meg. Ennek az eljárásnak nincsenek mellékhatásai, nincs utóérzékenység, karcolás vagy irritáció.

 • Fogfehérítés után érzékenyek lehetnek a fogaim?

  A piacon elérhető peroxidos eljárások gyakran fájdalmat és utóérzékenységet okoznak. Az általunk alkalmazott ClearWhite Oxygen eljárás kíméletesen és hatékonyan fehérít, úgy, hogy a fogakat, fogzománcot nem károsítja, nincs fájdalom és utóérzékenység sem.

 • Fogfehérítéskor megsérülhet a fogzománc?

  Az általunk alkalmazott ClearWhite Oxygen technológia maximálisan kíméletes eljárás, a fogfehérítő anyag nem tartalmaz hidrogén-peroxidot, a fogzománc nem károsodik, nem sérül meg.

 • Miért önökhöz menjek fogfehérítésre?

  A MindentMent jelentős tapasztalattal rendelkezik a dentálhigiéniai, fogfehérítési kezelések területén. Dentálhigiénikus fogfehérítési specialistáink a szakma legjobbjai közé tartoznak.

  Kizárólag a peroxidmentes, kíméletes megoldás hívei vagyunk, hogy a kezelés nem legyen fájdalmas és ne károsítsa a fogakat. Az általunk alkalmazott ClearWhite Oxygen rendszer, kedvező áron biztosítja mindezeket az előnyöket és mellette nagyon hatékony, 6-7 fokozattal fehéríti a fogakat. Pácienseinknek ingyenes kontrollt és ingyenes szájápolási szaktanácsadást biztosítunk.