megoszt

Héjak

 • Mi az héj?

  A héj egy vékony porcelán lapocska, ami illeszkedik a fog elülső felszínéhez, mint egy műköröm a körömre.

  A porcelán héj technikusi laborban készül, ezért előzetesen kialakítjuk a héj helyét. Ez azt jelenti, hogy nagyon vékonyan eltávolítjuk a felszínt, ami teljesen fájdalommentes, mert helyi érzéstelenítést alkalmazunk és nem is érinti az érzékeny dentint.

 • Mikor alkalmazunk porcelán héjat?

  A héjjal javíthatók a kisebb formai hibák, a frontfogaknál az elszíneződéseket, színhibákat el lehet tüntetni.

  Alkalmazzuk továbbá, ha a fog korábban be lett tömve, de felszíne nem kellőképpen esztétikus, ha a fogfehérítés már nem hozza azt az eredményt, amit szeretne, és hófehér mosolyra vágyik, ha a frontfogak közötti réseket szeretnénk eltűntetni, ha a fogak nem megfelelő helyre nőttek, esztétikai problémát okoznak, és ezért szükséges a fog formájának megváltoztatása.
  Fontos tudnia, hogy héjat nem mindenkinél, nem minden esetben lehet alkalmazni. Szakembereink a vizsgálat során megmondják mi a legoptimálisabb megoldás.

 • Milyen előnyei vannak a héjaknak?

  Nagyon szép és természetes hatást keltenek. Az alkalmazásánál nem kell a fogakat jelentősen lecsiszolni, szépen és esztétikusan javíthatóak a csorbulások és egyéb hibák.

 • Mennyi időt vesz igénybe a héj elkészítése?

  Legalább 5 hétköznapot igényel. Első alkalommal lenyomatot veszünk és a fogakra ideiglenes héjak kerülnek. Pontosan megbeszéljük és kiválasztjuk a leendő fog színét, mintázatát és a zománc él formáját.

  Ezt követően elkészülnek a héjak, ellenőrizzük ezeket, és nagy precizitással rögzítjük, felragasztjuk a helyére őket.
  Ezután polírozás következik, és már mosolyoghat is a csillogó gyönyörű új fogaival.

 • Mennyibe kerülnek a porcelán héjak?

  A MindentMent-nél kedvező árakkal találkozhat, amire árgaranciát vállalunk! Ha eljön hozzánk egy ingyenes személyes konzultációra, elkészítjük pontos árajánlatunkat.
  Ez semmilyen kötelezettséggel nem ját az Ön részéről és teljesen ingyenes.

  < Jelentkezzen be itt! >

 • Meddig tart ki egy porcelán héj?

  A porcelán héj általában 5-10 évig tart, ezután cserélni kell.

 • Kinél lehet alkalmazni a héjakat?

  Bizonyos esetekben, betegségeknél nem lehet alkalmazni héjakat. Ilyenek pl.: nagymértékű fogszuvasodás, fogínygyulladás vagy ínybetegségek, mélyharapás, vagy azoknál, akik krónikus fogcsikorgatásban szenvednek.

  Nem ajánlott továbbá sportolóknak és azoknak, akik fúvós hangszeren játszanak.