megoszt

Utókeléssel kapcsolatos feltételek, információk

 • Mit jelent az utókezelés?

  Nálunk a páciensek ellátása nem ér véget azzal, hogy fizetnek és távoznak, fontosnak tartjuk, hogy folyamatosan nyomonkövessük pácienseink egészségi állapotát, és ha szükséges segíteni tudjunk.

  Ezért hoztuk létre csoportunkat, aki a visszatérő betegek támogatásával foglalkozik. Hívja koordinátor kollégáinkat.

 • Mi történik, ha valami elromlik, miután megcsinálták a fogaimat?

  Ez nem valószínű, de ha bármi probléma adódik, kapcsolatba tud lépni ügyfélszolgálatunkkal, szakorvos munkatársunkkal és segítünk Önnek.

  Az általunk készített fogpótlásokra, fogművekre 100%-os minőségi garanciát vállalunk. Nézze meg az extra garanciaidőinket és szolgáltatásunkat.

  < Kattintson ide a részletekért! >

 • Kihez fordulhatok a kezeléseket követően?

  Bármikor felveheti a kapcsolatot (+36 (1) 225-34-88) koordinátor, ügyfélszolgálatos kollégáinkkal, akik mindenben segítenek Önnek.
  < Kapcsolat >

 • Hogyan működik az utógondozás?

  Ha egy páciens márt járt a klinikánkon, ettől kezdve az utógondozással foglalkozó csoportunk áll a rendelkezésére és válaszol az esetleges kérdésekre.

  Minden páciensünk teljeskörű tájékoztatást és tanácsokat kap a kezeléseket követően, hogy hogyan kell fenntartani a megfelelő szájhigiéniát.

 • Muszáj évente kontrollra járni?

  A MindentMent-nél ingyenes évenkénti szűrővizsgálatot biztosítunk Önnek. Ahhoz, hogy megőrizze fogai egészségét fontos a kontroll. A kontroll alkalmával ingyenes tanácsadással is szolgálunk.

 • Miért fontos a rendszeres ellenőrzés?

  A részt vétel a rendszeres ellenőrzéseken azért nagyon fontos, mert a fogorvos és dentálhigiénikus segítenek abban, hogy Ön hosszú távon megőrizhesse szép új mosolyát, ínye és fogai egészségét.

 • Mi történik, ha valami elromlik a kezelést követően?

  Ez nem valószínű, de ha bármi probléma adódik, kapcsolatba tud lépni ügyfélszolgálatunkkal, szakorvos munkatársunkkal és segítünk Önnek.

  Az általunk készített fogpótlásokra, fogművekre 100%-os minőségi garanciát vállalunk. Nézze meg az extra garanciaidőinket és a DUPLA GARANCIA szolgáltatásunkat.

  < Kattintson ide a részletekért! >